رستوران هتل چهار فصل

مساحت : ٨٧٠ متر مربع
اين رستوران جزء مجموعه هتل چهار فصل واقع درشهر  Kyoto  پايتخت تاريخى کشورِ ژاپن باستان مى باشد. در راستاى تكميل پروژه از طراحان شركت Kokaistudios  دعوت شد تا اين مكان را به گونه اى طراحى كنند كه قابليت ادغام وعده هاى غذايى صبحانه، نهار، چاى عصرانه و شام را در يك فضاى واحد داشته باشد.
چالش طراحى در اين پروژه تلفيق آشپزى فرهنگ هاى مختلف در اين شهر سنتى كه معروف به شهر غذاهاى سنتى ژاپنى است، مى باشد.
هتل جديد در منطقه حفاظت شده Unesco واقع شده كه در دامنه كوه هايى كه توسط باغ هاى سنتى و قديمى ژاپنى احاطه شده اند، قرار گرفته است. رستوران مابين لابى ورودى و باغ مجموعه قرار گرفته كه در حقيقت مركز فضاهاى عمومى و پر رفت و آمد مى باشد. همين موضوع باعث شد تا از يك استراتژى قوى معمارى استفاده شود كه عبارت است از سيستم سنتى kyoto كه براى ارتباط فضاى درون و بيرون از آن استفاده مى كردند.

استفاده از اين سيستم به اين ترتيب است كه فريم هايى دور تا دور رستوران قرار مى گيرند تا ارتباط بصرى را از لابى به سمت باغ امكان پذير كند. بدين ترتيب نماى بين رستوران و باغ كه در سمت شمال قرار دارد به صورت كاملاً شفاف طراحى مى شود تا نور كاملاً به درون رستوران نفوذ كند و درختان موجود در باغ تصويرى همانند يك تابلوى نقاشى ايجاد كنند. طرح رستوران سه عملكرد مختلف را درون خود جاى مى دهد؛ فضاى ورودى، بار مركزى و فضاى خصوصى تر غذاخورى. رستوران داراى دو ورودى مجزا مى باشد؛ ورودى اصلى كه مستقيماً به لابى اصلى هتل در طبقه بالا متصل مى شود و به گونه اى طراحى شده تا مهمانان هتل را توسط يك راه پله با طراحى خاص به رستوران هدايت كند. ورودى دوم كه كمى خصوصى تر براى مهمانان هتل مى باشد و هم سطح رستوران جانمايى شده است و به مهمانان با نشان دادن يك منظره فوق العاده از باغ، خوش آمد گويى مى كند. هال اصلى رستوران شامل يك فضا با ارتفاع زياد، حدود ٩ متر و يك شومينه و فرش دست بافت در مركز آن مى باشد.
در مركز رستوران يك بار (Bar) با طراحى منحصر به فرد كه از نماد معمارى سُنتى ژاپن الهام گرفته شده، قرار دارد. كانتر بوفه صبحانه به صورت انعطاف پذير طراحى شده و صبح ها قابل استفاده مى باشد. كانتر بار از سنگ يكدست و خالص انتخاب شده كه توسط صنعتگران ژاپنى ساخته و پرداخته شده است و به همراه يك ميز چوبى به طول ١٥ متر از خصوصيات منحصر به فرد اين پروژه مى باشند. در اطراف شومينه محل غذاخورى خصوصى تر جانمايى شده و با پنجره هاى رو به باغ اين امكان را به مشتريان مى دهد كه با صميميت بيشترى غذاى خود را ميل كنند.
طراحى اين پروژه گامى جديد در راه تأثير فضاى داخلى معمارى، نورپردازى و استفاده از متريال هاى مختلف بر روى احساس استفاده كنندگان فضا را به نمايش گذاشته است. استفاده از متريال هايى كه با دقت و وسواس پرداخته شده اند، به نمايش گذاشتن جزئيات معمارى، طراحى نورپردازى در شب و روز همگى، اين طرح را به طرحى منحصر به فرد تبديل كرده است.
سطوح سنگى، با دست چكش كارى شده اند تا از نظر بصرى و لامسه نرم و لطيف به نظر برسند و چوب ها با بهره گيرى از تكنولوژى ژاپنى پرداخته شده اند. براى مبلمان رستوران، طراحان از مبلمان هاى دست ساز كه از شيوه سنتى الهام گرفته اند، استفاده كرده اند و آن ها را با معمارى معاصر از نظر راحتى تطابق داده اند. با الهام از هنر سنتى آن منطقه كه موج هاى بامبو مى باشد، صندلى هاى نمادين طراحى شده اند تا ارتباط قوى ترى بين فضاى درون و بيرون را پديد آورند. تراس توسط مبل هاى راحتى چيدمان شده و روبروى حوضچه قرار دارد. استفاده از مبلمان هاى شيك اروپايى در فضاى بيرونى از ديگر مشخصات طراحى داخلى مجموعه محسوب مى شود.

طراحی داخلی، رستوران
موضوعات مشابه
WhatsApp WhatsApp us