Dental Clinic in Porto /Raulo Merlini

پورتو ، پرتغال ، 2013

فرم غير معمول، باريكى بيش از حد، دامنه عمودى و دو نماى شيشه اى واقع شده در نماى اصلى و پشتى، خصوصيات اصلى اين پروژه را تشكيل مى دهند. قسمت پذيرش و فضاى انتظار با يك مكعب سفيد كه در هوا معلق مى باشد، مشخص شده است. اين مكعب سفيد احساس راحتى و آرامش را به بيمار منتقل مى كند. تعدادى لامپ بلند از سقف طبقه بالا آويزان شده است. اين مكعب شناور از ورود نور و حررارت اضافى از نماى ساختمان به داخل جلوگيرى مى كند و فضاى ايده آلى را براى كار كردن به وجود مى آورد. با قرار دادن آينه در جداره اى كه پله در آن واقع شده است، توهم فضاى وسيع ترى ايجاد شده است. 

پله ظريف و باريكی ما را به فضاى انتظار در طبقه بالا دعوت مى كند. فضاى انتظار از شيشه ای برخوردار است كه امكان ديد به طبقه پايين و همچنين لامپ هايى كه از سقف تا طبقه اول آويزان اند را ميسر مى سازد. در اتاق هاى درمان تخت بيمار روبروى يك دیوار که برگ های گیاهان قسمتی از آن را پوشانده اند، قرار دارد و به اين ترتيب بيمار مى تواند به روى چيزى غير از فرآيند درمان تمركز كند. 

WhatsApp WhatsApp us