Dental Club

سوئيس، Lucerne, ٢٠١٢

كانسپت اصلى اين مجموعه ارائه فضايى بيش از يك كلينيك دندانپزشكى براى مراجعه كنندگان مى باشد. تمركز طراحان بر روى برنامه فضايى و تفسير دوباره فعاليت هاى جداگانه اى كه در اين فضا اتفاق مى افتد، مى باشد. از طريق خلق محيط و فضايى خاص و تركيب آن با سرگرمى هاى مختلف اين محيط به وجود آمده است و حاصل آن محيطى مناسب براى كار دندانپزشكى و تسكين دهنده براى بيماران مى باشد. براى به تحقق پيوستن اين هدف از اتاق ها شروع مى شود. كانسپت طراحى با الهام از سبك كلاسيك و اِلمان هاى بى قيد و شرط شكل گرفته است. به طور مثال بيماران هنگام ورود به سالن كلينيك با يك كتابخانه مواجه مى شوند كه مى توانند زمان انتظار خود را با كار روى iPad و يا خواندن كتاب سپرى كنند. در نقطه مركزى، فضايى سفيد با ظاهرى براق و صيقلى طراحى شده است و عملكرد آن به عنوان فضايى خنثى است كه دور تا دور آن اتاق هايى با عملكردهاى مختلف شكل مى گيرد. اتاق هاى درمان از نظر بصرى افقى به نظر مى رسند و فضاى انتهايى آن به عنوان فضاى اِستريل عمل مى كند. اتاق هاى جراحى به رنگ سفيد طراحى شده اند و سقف آن ها كه مورد تمركز بيماران مى باشد، يك طرح و نقشه از اقيانوس ها و جزيره هاى مختلف وجود دارد كه بيماران را به كشف و كنجكاوى بيشترى وا مى دارد. 

WhatsApp WhatsApp us