Hicks orthodontics / BarberMcMurry architects

Location: Lenior city, TN, USA
Area: 6800 ft2
2014

اين بخش اُرتودنسى شامل يك مجموعه بهداشتى و درمانى جامع مى باشد كه در سايت مجموعه بنا شده بود و گروه معمارى BMa اين مجموعه را به يك مركز مدرنِ بهداشتى-درمانى تبديل كرده است. درخواست كارفرما طراحى محيطى گرم مطابق با بافت روستايى منطقه و در عين حال بازتاب تصويرى جديد و مترقى از اين مجموعه بوده است. 

واقع شدن سايت مجموعه در خارج شهر باعث شده تا دسترسى به اين منطقه از نظر ترافيكى مشكلى نداشته باشد. همچنين قرار گرفتن آن در كنار يك مدرسه محلى مطابق با هدف آن، يعنى رفع نياز دانش آموزان براى اُرتودنسى است. قطعه زمين هاى مجاور در ضلع جنوب غربى دست نخورده باقى مانده و حاوى پوشش گياهى و درختان بلند مى باشد. يك ايستگاه گاز و فروشگاه رفاه نيز در زمين هاى سمت شرق مجموعه واقع شده اند. 

جهت گيرى ساختمان به گونه اى انجام شده تا از ايستگاه گاز دور باشد و امكان ديد به فضاى سبز را فراهم سازد. گروه معمارى BMa از نزديك با كاركنان مجموعه صحبت كرده تا از عملكرد روزانه مجموعه و فعاليت هايى كه درون آن شكل مى گيرد، مطلع شوند. در اين راستا بازديد هاى متعدد از قسمت ها و تجهيزات مختلف مجموعه صورت گرفت و مشاهدات و خواسته هاى كاركنان و بيماران ثبت گرديده شد. بعد از جمع آورى اطلاعات به دست آمده، گروه BMa طرح پيشنهادى خود را ارائه كرد. در اين طرح يك راهروى ساده به عرض ٨ فوت از سالن انتظار شروع شده و در طول طرح ادامه مى يابد و اتاق هاى درمان و تجهيزات مربوط به آن در راستاى اين راهرو شكل مى گيرند. اين راهرو همانند ستون فقرات باعث عملكردگرا تر شدن طرح مى شود. 

سالن مشاوره در قسمت شرق مجموعه واقع شده كه ديد آن به  سمت ايستگاه گاز مى باشد. سالن انتظار داراى يك درب عظيم شيشه اى مى باشد كه نور طبيعى را به درون فضا راه مى دهد. در سمت راهرو ٨ اتاق درمان وجود دارد كه ديد تمامى آن ها به سمت طبيعت سبز مى باشد. 

حجم اين ساختمان از سطوح شيشه، فلز، چوب سايبريس، آجر و بتن تشكيل شده است. جنس اكثر سطوح كف از بتن جلا داده شده مى باشد. ديوارهاى بلوك بتنى در ضلع مقابل ايستگاه گاز كار شده اند. سقف چوبى در تمام طول راهرو، فضاى انتظار و اتاق هاى درمان ادامه مى يابد. براى تلفيق بيشتر محيط درون و بيرون سقف چوبى و ديوارهاى بلوك بتنى از جداره شيشه اى بيرون زده و در فضاى بيرون ادامه مى يابد. پنجره ها و فريم هاى بزرگ شيشه اى با قاب هاى فلزى، اين ساختمان را مملو از نور طبيعى مى كنند. 

WhatsApp WhatsApp us